Udfordringer på gåturen

Trækker din hund i snoren, skal den snuse til alt eller nægter den helt at gå?

Vidste du, at ude i naturen, ville en hund, så vidt muligt undgå, at opholde sig på territorier, hvor der er fremmede hunde, …fordi der så vil være mulighed for at blive angrebet at den hundeflok, som territoriet tilhører?

Bare på dén baggrund, kan en gåtur være en udfordring for rigtig mange hunde og adrenalinen er ofte meget høj.

Har du en hund som trækker voldsomt i snoren, skal snuse til alt og helst også markere det hele derefter, måske vil den helst også bestemme hvilken rute I skal gå. Det kan være at du ikke en gang kan sige ”gåtur” eller tage snoren frem, inden I skal afsted, før hunden er helt oppe at køre ...eller helt det modsatte, at hunden løber væk og gemmer sig under et bord, så har du en hund som prøver at fortælle dig at det er farligt derude.

Hvis en hund er itvivl om, hvem af jer, som rent faktisk har de bedste evner til at sørger for, at I overlever turen, og størst erfaring at tage stilling til alle de potentielle farer, som den både kan lugte og se, så kan turen blive en ret så stressende affære både for hund og ejer.

Derfor en rigtig god idé, inden I begiver jer ud i den store verden, at få overbevist hunden om at du er den bedste til at få jer helskindet igennem turen derude, fordi du kender menneske-verdenen bedre end den.

 

 

Vil du have hjælp? 

Kontakt mig med det samme

 

Læs mere her og kontakt mig for hjælp.