Hundetræning

hos V.I.Pets

Hvad er hundetræning?

Lad os være ærlige: hundetræning er ikke noget, hunden selv har opfundet. Den vil sikkert hellere fjolle rundt og lege i haven. Men når vi anskaffer en hund, er det nødvendigt, at den lærer nogle grundlæggende ting for at kunne fungere i menneskers hverdag. Så hvorfor ikke gøre læringen til en leg?

Det er vigtigt at forstå, at der er en stor forskel på hundetræning (menneskeskabte øvelser for at få hunden til at adlyde kommandoer som f.eks. at gå pænt eller komme, når vi kalder) og hundeadfærd (den måde, vi kommunikerer på gennem vores adfærd i dagligdagen).

Vi har til tider en tendens til at tro, at "bare" ved at deltage i hundetræning, vil det løse alle vores udfordringer med problemadfærd, men det er sjældent tilfældet. I nogle tilfælde kan adfærdscoaching være et bedre sted at starte for at forstå, hvorfor problemadfærden opstår, og derefter bruge hundetræning til at forbedre og øve.

Hundetræning bør betragtes som "flødeskummet" (det sjove), men det er ikke altid så værdifuldt, hvis vi mangler "kagen" (fundamentet), som er en forståelse for hunden, dens naturlige adfærd og sprog. Når fundamentet er stabilt, kan vi nemmere bygge lag på lag. Med en forståelse for hunden kan vi lære den mange ting og samtidig opbygge et godt og positivt venskab mellem hund og familie.

Privat undervisning

Enetimer tilbydes, hvis din hund ikke trives med flere hunde på en træningsplads. Jeg kommer hjem til dig og giver personlig hundetræning hjemme hos dig i de trygge omgivelser Du kan lære din hund almindelige kommandoer som 'sit', 'dæk', 'kom', og 'gå pænt', samt andre sjove aktiviteter efter ønske. Træningsprogrammet tilpasses fuldstændigt til dine behov og præferencer.

Kunne det være interessant for dig, så kontakt mig

Holdtræning

DESVÆRRE HAR JEG INGEN HOLDTRÆNING I ØJEBLIKKET...

...leder iøjeblikket efter et nyt og perfekt sted, hvor vi kan træne i små hold